Audition

Catch Me If You Can!

Er den utrolige historie om Frank Abagnale Jr., en ung mand, der i 1960'erne bliver en af USA's mest berømte svindlere. Han formår at udgive sig for at være pilot, læge og advokat, alt imens han undgår FBI-agenten Carl Hanratty, der er fast besluttet på at fange ham. Forestillingen skildrer Franks opfindsomhed og karisma, som han bruger til at begå sine svindelnumre, samt den voksende respekt og uventede venskab mellem ham og Hanratty. Historien er baseret på virkelige hændelser, og på filmen af samme navn fra 2002 med Leonardo DiCaprio og Tom Hanks i hovedrollerne.

 

Det hele løber af stablen i Barrit Kulturcenter med 4 forestillinger

27.-29. marts 2025, og vi får brug for DIG!

1

Til forestillingen skal vi bruge 20-25 aktører i alderen 13-35, som er klar til at gå på scenen og spille skuespil, synge og danse publikum bagover! Forestillingen er bl.a. kendt for sine store koreografier og sange, så i år søger vi i særdeleshed dygtige dansere og stærke sangere.

1

Selve audition finder sted henover 2 søndage: 25. august og 1. september 2024.

Begge dage foregår på Stjernevejskolen i Hedensted i tidsrummet kl. 10-22. Du skal ønske én eller begge dage. Har du et konkredt ønske om tidspunkt på dagen, kan du skrive det under bemærkninger. Vi vil forsøge at opfylde alles ønsker, men det kan ikke garanteres. Det vil derfor være en god idé at holde begge dage åbne i din kalender.

1

I Hedensted Musical Talenter tror vi på, at det er fælleskabet, der driver værket, men det forpligter også. Derfor forventer vi, at du øver hjemme samt møder til alle relevante øveaftener og weekender. Du bedes derfor tage et grundigt kig på prøveplanen for hele forløbet og gerne skrive evt. afbud i bemærkninger ved tilmelding. Der kan muligvis komme enkelte rettelser i planen inden prøvestart i oktober. Du finder prøveplanen i auditionmappen.

Praktisk info

Auditiondage: Søndag d. 25/8 og søndag d. 1/9 kl. 10-22.

Adresse: Stjernevejskolen, Mosegade 75, 8722 Hedensted.

Medlemskontingent: 200 kr. Opkræves kun dem som optages på holdet.

Introweekend: Lørdag d. 5/10 og søndag d. 6/10 kl. 10-17. Her tages billede til program.

Hvordan foregår audition?

Til audition skal du først til en fælles danseprøve. Herefter skal du alene ind til audition, hvor du skal synge og fremføre en dialog. Du må derfor påregne, at hele din audition kan tage ca. 2 timer. 


1

Danseprøven varer ca. 20 min. og skal give os et indblik i dine dansefærdigheder og bevægelighed. Alle lærer i fællesskab en koreografi til prøven, og du vil derfor ikke kunne forberede dig hjemmefra. Kan du evt. nogle seje dansetricks, f.eks. gå på hænder, lave ormen, eller akrobatik, f.eks. splitspring eller saltomortale, må du meget gerne skrive det under danseerfaring ved tilmelding, samt gøre opmærksom på dette ved prøven, så vi kan se det.


1

Til Sangprøven skal du synge en sang, du har forberedt hjemmefra. Går du efter en specifik rolle, skal du forberede den sang, der passer til. Har du mere end én rolle i tankerne, bedes du også forberede den sang, som passer hertil. For mere information om sangvalg, SKAL du læse dokumentet "Instruktion til sang-audition", som du finder i auditionmappen.


1

Til Dialogprøven skal du sammen med én i auditionpanelet fremføre din valgte dialog. Går du efter en specifik rolle, skal du forberede den dialog, der passer til. Har du mere end én rolle i tankerne, bedes du også forberede den dialog, som passer hertil. For mere information om dialogvalg, SKAL du læse dokumentet "Instruktion til dialog-audition", som du finder i auditionmappen.


1

Ca. 2 uger før audition kommer auditionplanen online i auditionmappen, hvor du kan se hvilken dag og tidspunkt, du skal møde. Tidspunkterne er det tidspunkt din audition starter, så kom gerne i god tid.

Audition tilmelding